top of page

Veramas vai Bīdāmas?

Iebūvējami un brīvstāvošie skapji un mūžsenais jautājums!https://www.milliardfurniture.com/produkcija-skapji

Mēs Milliard viennozīmīgi esam noskaņoti par labu veramajām durvīm un tūdaļ pastāstīšu kādēļ:



VERAMĀ PLUSI:

  1. Iegūstat taisnu plakni kas dod vaļu brīvībai dizainā.

  2. Vienlaicīgi varat atvērt visu skapi un pārredzēt uzglabāto - pie bīdāmā skapja durvīm labākajā gadījumā vienlaicīgi varat atvērt tikai pusi, bet nekas nav ļaunāks par 3 bīdāmu durvju skapi jo te vienlaicīgi atvērt varat tikai vienu trešdaļu no visa skapja.

  3. Nebeidzamas dizaina variācijas ar daļēji slēgtu un daļēji atvērtu skapi, fasāzu materiālu brīvība, rokturu daudzveidība, kā arī TipOn tipa atvēršana - bez rokturiem, uzspiežot.

  4. Ar vai bez karnīzes, ar vai bez cokola, grīdlīstu daļas - viss Jūsu rokās un ja gribēsiet lai skapis izskatās pēc sienas, arī tas ir iespējams, kā arī gultu un durvju apbūve utt.

  5. Arī tehniski veramo durvju skapis ir kā māja - te nav sarežģītas furnitūras mehānismu ko Jūsu bērns vai paši varat nejauši sabojāt, kas nolietojas, ir kvalitatīvas mēbeļu viras, klusa aizvēršana un stabilitāte.

  6. Un noslēgšu ar ļoti labu plusu guļamistbas skapim - spoguli veramām durvīm varam uzstadīt durvju iekšpusē - atverot durvis ērta lietošana, bet aizverot skaista nesabojāta fasāde.


VERAMĀ MĪNUSI

  1. Ir nepieciešama vieta lai durvis atvērtu - nebūs labākais risinājums telpa ir ļoti šaura

  2. Nepieciešams vairāk korpusa materiālu un smalkāks sadalījums iekšienes plānojumam - nebūs piemēroti pašiem ekonomiskākajiem skapju risinājumiem.


JA TOMĒR

Un ja nu tomēr esat noskaņoti par labu bīdāmo durvju skapim - arī te iespējami labāki risinājumi kā ierasts - ir slēptie mehānismi, bremzēšanas, klusās aizvēršanas sistēmas, bīdāmas salokāmas durvis utt.












Droši seko saitei un apskati Milliard realizētos skapjus, lai izdarītu izvēli par labu ĪSTAJAM!



t. 27727712


115 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page